La formació a entitats esportives, una iniciativa ben acollida

  • Xavi Chica

Bona part del teixit associatiu de la ciutat vinculat a l'esport ha agraït les sis sessions de formació impulsades per l'Ajuntament que han tingut lloc al Centre Cívic Riu a càrrec de l'assessoria Wealia. Les sessions han servit per aconseguir que directius i professionals hagin millorat el seu coneixement en diferents parcel·les rellevants per al bon funcionament d'un club.

La inscripció en el registre oficial de professionals de l'esport de Catalunya (ROPEC), els impostos, les activitats esportives amb menors, el voluntariat i les relacions laborals en l'esport i els processos electorals i legalització de documents han estat les principals temàtiques abordades en sis sessions d'una hora de durada en què han participat 27 entitats i 145 assistents. “Les entitats ens han donat l'enhorabona perquè amb aquesta iniciativa s'han posat al dia en diversos temes importants”, apunta el regidor ponent d'Esports Dani Salgado.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.