La federació d’AMPAs de Santa Coloma reprèn la seva activitat

  • Xavi Chica

La Federació d’Associacions de Mares, Pares i Alumnes de Santa Coloma (FAMPAs) ha tornat a treballar després de gairebé dos cursos d’inactivitat. I ho fa amb un programa que abasta, entre escoles i instituts, una quinzena de centres públics colomencs.

“La gent que treballa amb FAMPAs ho fa de forma voluntària. Durant aquests darrers dos anys, les nostres obligacions personals i professionals no ens han permès dedicar-li el temps que requereix l’iniciativa”, explica Glòria Ortiz, presidenta de la federació, quan li preguntem pels motius de la desaparició temporal de FAMPAS. Ara, després de reestructurar la junta directiva amb l’entrada de noves persones, l’entitat es reactiva: “Ens agrada treballar per i amb les famílies”, ha afegit la presidenta.

La federació ha decidit centrar-se en dos projectes prioritaris per als propers mesos. El primer d’ells és tornar a impulsar el carnet de soci dels membres de la federació. Mitjançant aquest document, les famílies que formin part de FAMPAs tindran descomptes i promocions a diferents establiments comercials de Santa Coloma. Aquest carnet va posar-se en marxa el mes de novembre de 2012, però havia caigut en l’oblit, i va néixer amb la voluntat de promoure un comerç responsable, sostenible i de proximitat.

Per una altra banda, FAMPAs ja està organitzant també la Jornada d’Inclusió i Esport que es farà el proper mes de maig. “Volem facilitar un punt de trobada entre entitats esportives i famílies amb nens i nenes en situacions d’exclusió. D’aquesta forma donarem a conèixer l’oferta que tenim a la ciutat per que els joves que hi participin puguin triar les activitats que més els hi agradin”, comenta Ortiz.       

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.