18 entitats convoquen un acte per analitzar el tema del padró

  • Carlos Jiménez

En relació a les paraules de la Defensora de la Ciutadania, Pepa González, en el ple d'ahir dilluns, cal destacar que aquest dimarts 26 de març, a partir de les 18 hores, hi ha convocat un acte a la biblioteca Salvador Cabré de Singuerlín per parlar del padró i de les experiències d'empadronament a diversos municipis catalans.

Representants de la Taula pels Drets de la Ciutadania de Santa Coloma, una plataforma que agrupa 18 entitats, donaran a conèixer quina és la situació actual de les persones a qui se'ls ha denegat l'empadronament per no poder demostrar administrativament un domicili fix.

La Taula pels Drets de la Ciutadania l'integren l'Associació de Veïns i Veïnes del Raval, Asaupam, l'Associació Coordinadora d'Ajuda Unida, ISIL, l'Ateneu Popular Julia Romera, AUPA'm, Cáritas, el Casal dels Infants, el Centre d'Acolliment de Santa Coloma, el Centre Excursionista Puigcastellar, El Far, Ca la Sisqueta, Fundació Germina, Ningú sense Llar, Fundació Integramenet, Maristes, la PAH i l'Església Evangèlica de Catalunya.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.