La nova fase d'obres al Passeig Salzereda s'enllestirà el 2021

  • Xavi Chica

El ple va aprovar de forma inicial el projecte de la segona fase d’urbanització del Passeig Salzereda, que comprèn el tram entre els carrers Pompeu Fabra i Jacint Verdaguer, amb un pressupost de 7.165.963 euros. La reforma es preveu que estigui enllestida cap al primer trimestre de 2021.

El regidor d’Urbanisme, Jordi Mas (PSC), va explicar que la reforma permetrà "millorar el funcionament del passeig, eliminar tots els calaixos de formigó que separen els edificis del riu i augmentar la zona verda disponible. Intentarem respectar el màxim d’arbres existents, però hi ha casos en què s’hauran de renovar, i incorporarem un carril bici".

PP i Ciutadans van votar a favor del projecte inicial mentre que Gent d’Esquerres i SOM es van abstenir. L’oposició va fer un reconeixement a la plataforma de veïns del Passeig que va mobilitzar-se i va recollir més de 1.000 signatures per canviar el disseny inicialment proposat pel govern, que va rectificar la seva idea una vegada es van fer oficials els resultats del procés participatiu entre el veïnat.  

D’altra banda, es preveu que la nova rotonda del Pont Vell ja funcioni abans del proper mes de juny. En el futur també s’urbanitzarà la resta del Passeig Salzereda fins a l’avinguda Pallaresa.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.