Cemfis

La Favgram farà l’assemblea amb més temes que mai sobre la taula

  • Xavi Chica

La 21ª assemblea de la Favgram, que tindrà lloc el proper dissabte 14 d'abril a partir de les 09.30 hores al Centre Cívic del Raval (carrer Monturiol 20) tindrà més temes que mai sobre la taula.

Les recents reivindicacions veïnals a favor d'unes pensions dignes s'afegeixen a la carpeta de temes a analitzar, debatre i com ja avança Tomás Fernández, president de la Favgram, “nosaltres som favorables a lluitar per unes pensions dignes sigui qui sigui el moviment o plataforma que convoqui les mobilitzacions”. 
A banda d'aprovar la memòria i comptes de l'any 2017 i presentar el pla d'activitats per al 2018, qüestions que afecten a molts ciutadans de Santa Coloma com ara els talls elèctrics, el cost dels rebuts de la llum, la sanitat pública o els temes de gent gran i dependència també s'abordaran durant l'assemblea del proper dia 14. 

A banda, també es tractaran dos temes de caire més local com són el futur del parc de Can Zam i el procés participatiu que es va obrir fa uns mesos per a la seva segona fase així com l'extensió de la línia 1 de metro fins a Badalona, una infraestructura necessària per al territori i per al veïnat de Santa Coloma. “Volem fer pressió en aquest tema a les administracions superiors perquè el projecte tiri per fi endavant” manifesta Fernàndez. 

Un altre front obert és el de les subvencions no cobrades per part de les comunitats de veïns corresponents als anys 2009 i 2010, una reivindicació que la Favgram també està coordinant.  

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.