Santa Coloma
 

Presentació del festival Passatge Insòlit

  • Xavi Chica

El Museu Torre Balldovina ha estat la seu de la presentació de la pròxima edició del festival Passatge Insòlit que se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre. Aquesta presentació ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, la Tinent d'Alcaldessa de Cultura, Petry Jiménez, i el codirector del festival, Andreu Banús.

En l'edició d'enguany, el Passatge Insòlit oferirà una oferta d'oci per a tots els públics, més familiar durant el dia, i espectacles nocturns a la nit. El festival tindrà un preu d'un a sis euros, i es faran un total de 47 espectacles des de dissabte a les 6 de la tarda, fins diumenge d'11 a 14 hores i a partir de les 6 de la tarda.

Al final de la presentació, els assistents han pogut gaudir d'un tast de l'obra de microteatre 'Duel', un combat verbal i d'esgrima entre dos personatges anònims. Per conèixer a fons tota la informació del Passatge Insòlit d'enguany es pot consultar la seva pàgina web, o també consultar l'últim número d'El Mirall.net on es pot trobar un suplement interior amb tota la informació.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.